Bemutatkozás

A Nexxpertise Szolgáltató Kft. 2015.03.30-án került bejegyzésre, tulajdonosa 2 magyar magánszemély. A vállalkozás fő tevékenysége 7022’08 üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás.

Működési terület

Támogatásból megvalósuló projektek generálása, menedzsmentje, utánkövetése.

Szemlélet

Sosem volt célunk a vállalkozás méretének drasztikus növelése, tevékenységünk eltolása a pályázat sorozatgyártás, a mennyiségi pályázatírás felé.

Vízió

Hiszünk abban, hogy a személyre szabott, a megbízó igényeit, lehetőségeit, adottságait figyelembe vevő tanácsadói tevékenységre egyre nagyobb igény mutatkozik a pályázati piacon is, csakúgy, ahogy ez megfigyelhető a pénzügyi szolgáltatások területén.

Tapasztalat

Pályámat kisebb pályázatíró cégeknél kezdtem, majd középvezetőként folytattam. Ezek után az állami szektorban helyezkedtem el, ugyancsak projektmenedzsment vállalat projektfelügyelőjeként, majd pedig ügyvezetőjeként. Mindazon tapasztalatok, amiket a 8 év alatt gyűjtöttem, megjelennek vállalkozásunk működésében, szemléletében, munkáinkban. Ehhez adódik a Nexxpertise Kft. 6 éves saját működési tapasztalata.

Hiszünk a partnerségben, így mindig igyekszünk a projekt szakterületének leginkább megfelelő szakmai partnerek bevonására, az optimális megvalósítás érdekében.

Projektek

Az általunk írt és menedzselt projektek nagy része a kkv szektorhoz kapcsolódik, leginkább a gazdaságfejlesztés operatív programjaihoz, emellett azonban vidékfejlesztési pályázatokban is közreműködünk. Emellett a hazai forrású, külpiaci megjelenést és növekedést célzó projektek megvalósításában is jelentős tapasztalatra tettünk szert az elmúlt években.

Módszer

A projekt felmérése, valamint a megbízó munkamódszerének, szakembereinek, kapacitásainak megismerése után személyre szabott koncepciót alakítunk ki a munkavégzésre, minden fejlesztési elképzeléshez próbáljuk optimalizálni a forrásokat. Célunk, hogy egyénre szabott, a megbízónak legmegfelelőbb szolgáltatásokat nyújtsunk, beépítve a praxisba a különböző területeken szerzett speciális tapasztalatokat.

Egy sikeres pályázat az alapos, elszámolhatósági szabályokat figyelembe vevő tervezésen, a folyamatba épített projektmenedzseri tevékenységen, a fenntartási időszak kötelezettségeit is figyelembe vevő projektzáráson múlik. A pályázati támogatást megtartani legalább olyan nehéz feladat, mint megnyerni. Ehhez vállalkozásunk igyekszik minden támogatást megadni ügyfeleinek.

Találkozzunk Önnel is!

Nagy Erna Kamilla
ügyvezető